banneer
Dom > O nama


330701206778938148.jpg

Flying Lighting, vodeći svjetski proizvođač svjetla u Kini, ima za cilj da bude inovativni brend ovisno o našoj snažnoj tehnološkoj prednost.

Nauka će stvoriti budućnost. Godine 2015. Flying Lighting je uspostavio strateški odnos saradnje sa Kineskom akademijom nauka (CAS), koji predstavlja najviši nivo nauke i tehnologije u Kini. Početkom 2016. godine Flying Lighting objavio je LED LIGHT HIGH BAY LIGHT sa direktnim vozilom AC. Nova ekskluzivna tehnologija LED AC DIRECT DRIVING dolazi direktno iz CAS-a i otvara trend u industriji LED osvetljenja. Osnova dugogodišnjeg iskustva u proizvodnji i razvoju ulične svetlosti, 2016. godine Flying Lighting objavio je inteligentno ulično svjetlo i revalentni sistem. tehnologija i bogato iskustvo privlače puno fuka od celog sveta.


Imamo biljku od preko 3000 M2 i dve prodavnice u gradu Guzhen, gradu svetla. Ukupno 200-300 radnika, 15-20 osoblja za istraživanje i razvoj i više od 20 marketinških štabova. Kao preduzeće ISO9001 i ISO 14001, Flying Lighting obezbeđuje visokokvalitetne, pouzdane i zelene LED vanjske svjetiljke kako za domaće tako i za kupce u inostranstvu.

Leteća rasvjeta rukuje širokim spektrom LED svjetala, uključujući LED svjetla visoke svjetiljke, sunčeve ultralne svjetiljke, LED ulična svjetla, svjetiljke u kineskom stilu, magnolijeve sijalice, LED pećnice, LED rasvjeta za biljke, rasvjetu za rasterska rasvjeta i LED rasvjeta.

Posedujemo sve veću listu veoma sretnih domaćih i stranih klijenata. U stvari, idemo korak dalje, gdje je to moguće, za OEM i ODM naredbe za velike projekte gdje su potrebne jedinstvene specifikacije.