Banner
Dom > O nama

未标题-2_24

Leteća rasvjeta Co, Ltd locira u Heng lan, Zhongshan, Kina.


Kao iskusan proizvođač u izradi vanjskih svjetala 10 godina, Flying Lighting je završio hiljade projekata i stekao vrlo dobru reputaciju naših klijenata iz domaćih i inozemnih zemalja.

Uz redovite proizvode za uličnu rasvjetu, Flying Lighting je 2016. objavio novu seriju high bay s visokotehnološkim elementima iz CAS-a (Kineska akademija znanosti), a također je uveo Flying-ov PLC inteligentni sustav uličnih svjetala 2017. godine, a 2018. godinu proširujemo naše poslovanje u pametni SHS ( solarni kućni sistem) i PICO proizvodi. Sa moćnim timom za istraživanje i razvoj i modernim menadžmentom u preduzeću, Flying Lighting je uspešno završio svoju transformaciju iz tradicionalne fabrike u modernog proizvođača visoke tehnologije.


Leteća rasvjeta agresivno je poduzeće, inzistiramo na visokoj kvaliteti strategije u rastu, prihvaćamo OEM narudžbe i pružamo uslugu nakon prodaje tokom cijelog putovanja suradnje. Mi nastojimo biti vodeći u osvjetljenju budućnosti i biti međunarodno preduzeće, naša misija je učiniti vaš posao da bude lakši!