Banner
Dom > O nama > profil kompanije

IMG_0769IMG_0769

Flying Lighting je iskusan proizvođač na tržištu solarne i LED rasvjete, koji pokriva osvjetljenje ceste, rasvjetu zgrada, rasvjetu u pejzažu i projekte rasvjete u vrtu, itd. Flying Lighting se posvećuje pružanju niza usluga za projekte vanjske rasvjete.


Poštujući princip orijentacije ka kvaliteti u proizvodnji i kupcu prvi put u službi, Flying Lighting je uspješno završio stotine inženjerskih projekata vanjske rasvjete i ostvario prodaju od 800 milijuna. Za njegov brzi razvoj, Flying rasvjeta osvaja ne samo veliku reputaciju među kupcima i trećim stranama, već i sljedbenicima koji uče iz njega.


Sa stotinama kvalificiranih radnika, snažnim timom za istraživanje i razvoj i modernim menadžmentom u preduzeću, Flying Lighting je uspješno završio transformaciju s tradicionalne tvornice na modernog proizvođača visoke tehnologije. Flying Lighting je strateški partner CAS-a (Kineske akademije znanosti), a 2016. objavili smo naš zreli inteligentni sistem osvetljenja i relevantne proizvode. Mi insistiramo da će visokokvalitetni proizvodi i visokotehnološki razvoj biti stratigični za našu narednu deceniju.


Vjerujemo da su nauke stvarale budućnost. Od početka do beskrajne budućnosti uporno insistiramo na proizvodnji kvalitetnih proizvoda. Nema sumnje da će dobra cijena i superiod usluge biti također pružiti našim klijentima da napravite svoj posao jednostavno!