Dom > Proizvodi

LED High Bay hladnjak

Chat Sada

Detalji o proizvodu

FAQ:

P: Kako je životni vijek LED svjetiljke visoke svjetiljke sa AC tehnologijom direktne vožnje?

O: Zahvaljujući tehnologiji direktne vožnje AC eliminiše prekidač napajanja koji utiče na životni vijek LED svjetiljke. Takođe štedi jedinice za skladištenje energije (npr. Elektrolitički kondenzatori, transformatori itd.) I visokonaponske uređaje za napajanje (npr. Tranzistori snage, MOS tranzistori itd.). Shodno tome, smanjuje gubitak u vožnji i povećava energetsku efikasnost. Životni vijek vožnje može se stvarno poklapati sa LED zrnom. Pod dobrim sistemom za upravljanje toplotnim umivaonikom, životni vijek LED svjetiljke visoke svjetiljke može u potpunosti postići 50000 sati i više.

P: LED svetiljka High Bay sa tehnologijom direktne vožnje AC je neizolovana, tako da je bezbedna?

O: Većina LED svetala na maloj snazi na tržištu koje imaju prekidače napajanja koriste neizolovanu topologiju. Na kraju krajeva, izolovano prekidačko napajanje je relativno manje u efikasnosti, veće po veličini i skuplje u troškovima.

Pored toga, 100% naših AC svetiljki za direktnu vožnju ispunjava sigurnosni standard i ojačavaju test izolacije.

P: Može li vaš trg za direktnu vožnju visokog zaliva biti prihvaćen na tržištu u smislu flikera snopa?

O: Do danas nema nikakvog dokaza da je 100Hz snop svetlosti štetno za ljudsko telo. Naši proizvodi su prošli Japan i US LED standard. Pored toga, takođe imamo i rešenje bez flikera koji dodaje elektrolitičke kondezatore i prošao CCC, CE sertifikat.

================================================== ================================

Naša osnovna kompetencija

1.Tehnička platforma

Podržan od strane CAS (Kina Academy of Sciences), USTC (Univerzitet za nauku i tehnologiju Kine) i Advanced Technology Institute USTC-a, savršeno smo ugradili tehničko rješenje G13 u našim modulima visokog svjetlosnog učinka EPC (Energy Performance Contracting.

2. Osnovna tehnologija proizvoda

A. Jednostavna, stvarno energetski efikasna i izdržljiva:

Jednostavan i niži troškovi:

Bez prekidačkog napajanja, uštedite instalaciju upravljačkog programa i kutije za napajanje.

Stvarno energetski efikasan i izdržljiv:

U poređenju sa redovnim LED svetiljkom, naš visokokvalitetni AC direktni pogon ima veću svetlosnu efikasnost, veći faktor snage, veći optički konverterski odnos, manju amortizaciju lumena (LD) manju radnu struju i duži vek trajanja.

Ima manje od 3% amortizacije lumena godišnje, a manje od 20% amortizacije lumena za 8 godina. Zaista smo zeleni i energetski efikasni!

B. Siguran, pouzdan i garancija

Svi svjetlosni lučni signali projektovani su kao širok opseg napona i sa OPC (prenaponskom zaštitnom sklopom) kako bi se prilagodio fluktuaciji napona i različitim regionima.

Naša svetiljka visoke svetiljke ima varistore kako bi izbegla grom i talas, ima osigurač za zaštitu od prekomerne struje i pregrevanja. Termoizolacija izolacije za sprečavanje curenja. I svi su prošli CE, CCC, RoHS, UL, FCC sertifikat!

Kontrola temperature porasta: 40 ° C, MOS tranzistor i IC su zasebno montirani na

Obezbediti stabilan rad IC-a.

Garancija: Do pet godina

C. Globalni jedini agent tehnologije direktne vožnje AC od CAS

D. Industrijski trend: visoki zaliv AC direktne vožnje je nepovratan trend, sigurno će u bliskoj budućnosti postati glavni proizvod na tržištu!


Da li želite da veleprodaja vodite rashladni rashladni uređaji napravljeni u Kini po niskoj cijeni od jednog od vodećih proizvođača i dobavljača LED High Bay Light Fittings? Opremljen sa proizvodnom fabrikom, FLYING OSVETLJENJE je uvek na usluzi.

Upit