Dom > Novosti > Sadržaj

Dobrodošli Kontaktirajte nas za dalju raspravu.

Mar 23, 2020

S razvojem tehnologije proizvodnje uličnih svjetiljki i tehnologije solarnih panela, trenutno postoje dvije glavne vrste uličnih svjetiljki, jedna je napajanje električnom energijom, a druga solarno napajanje. Ulične rasvjete za opskrbu električnom energijom su tradicionalnije i trenutno imaju veliku ulogu tržišta. Međutim, solarna ulična svjetla za čistu energiju, zbog jednostavne ugradnje i ne trebaju ugraditi kablove, njezin udio je sve veći i veći, a izgledi za razvoj sve bolji i bolji.

U 2018, razmjera kineske&# 39, solarne industrije ulične svjetlosti iznosila je oko RMB 4. 873 milijardi, od čega je razmjera solarnih panela ulične svjetlosti RMB 1. 03 milijardi; razmjera izvora solarne ulice svjetlosti bila je RMB 4 45 miliona; veličina baterija, pribora i drugih vaga bila je RMB 3. 39 8 milijardi. I imala bi 20% godišnje stope rasta u budućnosti.

Guangdong Flying Lighting Co, doo je visokotehnološko preduzeće koje se fokusira na led rasvjetu& solarna rasvjeta, specijalizirana za uličnu rasvjetu, te OEM&pojačalo; ODM je prihvaćen.

Dobrodošli da nas kontaktirate za dalju raspravu.


Back